Ευχάριστα παιχνίδια
Ο ήλιος λάμπει συχνά τώρα τον Ιανουάριο. Ο αέρας είναι μερικές φορές ευχάριστος 20 βαθμούς. Η θάλασσα είναι φρέσκια ίσως σε 16 θαμούς. Ο Παύλος εξακολουθεί να κολυμπάει. Μπορούμε να μοιράσουμε το χρόνο μας ελεύθερα. Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα.

Glamping
Στην περίοδο αναμονής σχεδόν ενός έτους υπήρξαν κάποιες απογοητεύσεις. Δύο τοποθεσίες που βρήκαμε πολύ καλές δεν λειτούργησαν. Στην πρώτη, ο ιδιοκτήτης απλώς νοίκιασε έναν πολύ ελκυστικό χώρο, κατάλληλο για αυτό που θέλουμε στα περίχωρα της πόλης της Λευκάδας, και τον οποίο μας είχε υποσχεθεί , χωρίς καμία ενημέρωση σε άλλους. Μια πρώην ταβέρνα στην Καρυά, για την οποία εμείς και οι αγαπητοί μας γείτονες, ως βοηθοί με τις μεταφράσεις, είχαμε επενδύσει πολύ χρόνο, αποδείχθηκε αδύνατο να νοικιαστεί επειδή οι κληρονόμοι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν.

Έτσι είχαμε πολύ χρόνο για άλλα πράγματα. Ο Paul διαμόρφωσε το χώρο του τροχόσπιτου τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, έτσι ώστε όταν ενοικιάζουμε το σπίτι μας το καλοκαίρι, έχουμε ένα νέο υπέροχο μέρος για να ζήσουμε. Όλοι στη φύση. Περιτριγυρισμένο από αγαπημένους γείτονες που μας έδωσαν τη δυνατότητα. Ένας πολύ ευχάριστος χρόνος αναμονής όταν έχετε την παραλία και τη θάλασσα στο κατώφλι σας.

Τώρα γίνεται σοβαρή
Σήμερα στις 20 Ιανουαρίου καταθέσαμε την προκαταβολή για την “Ζυθοποιία” και υπογράψαμε προκαταρκτική σύμβαση. Ο Παύλος δεν μπορούσε να περιμένει να μεταφέρει τα μάλλον βαριά καζάνια ζυθοποιίας στο καινούριο τους σπίτι . Ο Λευτέρης, στον χώρο του οποίου είχαμε αποθηκεύσει τα καζάνια του ζυθοποιείου μας, είναι πάντα πολύ εξυπηρετικός και τα μετάφερε με γερανό και φορτηγό 200μ παρακάτω, στον τελικό προορισμό τους.

TheBrewery

c/o Εταιρεία Ζυθοποιίας Λευκάδας Ι.Κ.Ε.
Αριθμός Μητρώου ΦΠΑ: 800955193
Marion Götz και Jürgen Köhrer
31080 Λαζαράτα/Λευκάδα Ελλάδα

Ώρες λειτουργίας

Διακοπές της εταιρείας

Επικοινωνία και κράτηση

Τηλέφωνο +30 2645 061186
Κινητό +49 1773172451
booking@thebrewery.gr

Τοποθεσία