Η Ζυθοποιία

Πρόκειται για το γαστρονομικό έργο δύο Γερμανών στο νησί της Λευκάδας, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν ένα μικρό τοπικό ζυθοποιείο εκεί. Η Μάριον και ο Jürgen γνωρίζουν τη Λευκάδα για σχεδόν 30 χρόνια. Η αγάπη για το νησί ξεκίνησε με ιστιοπλοΐα. Στη συνέχεια, έχτισαν ένα εξοχικό σπίτι στο γραφικό ορεινό χωριό Καβάλο από το 1998 και τελικά μετακόμισαν από τη Στουτγάρδη στην Ελλάδα το 2019 για το μέλλον της μπύρας τους.

Η ζυθοποιία

Το 2018 ο Ιρλανδός φίλος τους Brendan τους πρόσφερε ένα μικρό μεταχειρισμένο ζυθοποιείο. Είναι ο ίδιος ζυθοποιός και αντιπροσωπεύει έναν κινέζο κατασκευαστή. Το ζυθοποιείο στον Πειραιά τον Νοέμβριο του 2018, μεταφέρθηκε στη Λευκάδα και περιμένει από τότε.

Ενα χρόωο αναζήτηση

Η εύρεση μιας κατάλληλης θέσης για την μπυραρία υπηρεσία αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη. Η Λευκάδα ζει από τον τουρισμό οι ελεύθεροι χώροι είναι σπάνιοι. Το 2020 ξεκίνησε με μια έκπληξη για τους νέους επιχειρηματίες: Μια παλαιά και μην ελκυστική τοποθεσία στα Λαζαράτα, μια γειτονική πόλη του Κάβαλου, αποδεικνύεται πρακτική και εύκολη στην ενοικίαση.