Έχουμε ερωτευτεί

Έτσι ξεκίνησε
Εμείς, η Marion Götz και ο Jürgen Köhrer, είχαμε ναυλώσει ένα ιστιοφόρο με φίλους το 1994 και διερευνήσαμε τον κόσμο των Ιόνιων νήσων.
Εκεί μας άρεσε τόσο πολύ, που το 1998 αγοράσαμε τα ερείπια ενός παλιού πέτρινου σπιτιού στο ορεινό χωριό Καβάλος Λευκάδας. Με τη βοήθεια του Erwin Heimgartner, Ελβετού αρχιτέκτονα που διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λευκάδα, δημιουργήσαμε το πολύ ωραίο www.ferienhaus-in-Kavalos.de.

Θέλετε να ζήσετε εκεί

Έχουμε ήδη παίξει με την ιδέα της ζυθοποιίας στη Λευκάδα το 2010, ζητήσαμε χρήματα από την ΕΕ και σχεδόν τα πήραμε . Η ελληνική κρίση έπληξε ξαφνικά τους υπολογισμούς μας.

Ξαναζήστε

Είμαστε πολύ μεγάλοι για ένα τέτοιο νέο έργο. Αλλά γιατί πραγματικά; Στις αρχές του 2019 κάναμε το βήμα και κόψαμε σε μεγάλο βαθμό τις δραστηριότητες μας στη Γερμανία. Την προηγούμενη χρονιά ιδρύσαμε τη Λευκαδίτικη Ζυθοποιία Ι.Κ.Ε και αγοράσαμε ένα μικρό ζυθοποιείο.

Ξαφνικά εστιατόριο

Ο Jürgen, που ονομάζεται επίσης Παύλος, είναι κατασκευαστής καλουπιών , πολύ ταλαντούχος στην τέχνη της παραγωγή μπύρας με την οποία ασχολήθηκε από την παιδική ηλικία. Η Marion είναι γραφίστρια, γυναίκα στο χώρο του μάρκετινγκ και συνδέει με πάθος ανθρώπους μεταξύ τους.
Αγαπάμε το καλό φαγητό και ποτό. Κρασί καθώς και μπύρα. Και μας αρέσει να μαγειρεύουμε. Τολμούμε να αλλάξουμε την προοπτική μας.

Η ζυθοποιία: Μικρή ζυθοποιεία με κήπο μπύρας
Μια καινοτομία στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά μικρά ζυθοποιεία μπύρας, αλλά κανένα που να σερβίρει τη μπύρα του απευθείας στο εστιατόριό του.

Η ζυθοποιία
Βρήκαμε μια τοποθεσία. Τα εγκαίνια έγιναν τον Ιούλιο του 2021.
 Λαζαράτα, Λευκάδα, Ελλάδα
https://goo.gl/maps/gPQeU927x3dpWscw9