Το καλοκαίρι είναι εδώ. Είμαστε και πάλι ανοιχτοί για πέντε ημέρες. Η διάθεσή μας είναι πολύ καλύτερη από ό,τι το χειμώνα. Βλέπουμε ξανά αγαπημένους επισκέπτες, μας επισκέπτονται παλιοί φίλοι στο ζυθοποιείο. Τις μπύρες μας, τις πίτσες, τις τάρτες φλαμπέ, τα σπιτικά λουκάνικα του Paul απολαμβάνουν οι Έλληνες, Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί, Βέλγοι, Ελβετοί, Αυστριακοί, Τσέχοι, Μεξικανοί, Βούλγαροι, Ολλανδοί επισκέπτες μας. Είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει κάποια έθνη.
Ο Paul και εγώ συζητάμε συχνά για το ποιους τύπους μπύρας πρέπει να παρασκευάσει και ποια πιάτα είναι καλύτερα να βάλει στο μενού. Το καλύτερο είναι να ρωτήσουμε τους επισκέπτες μας … έτσι:

  • Τι πρέπει να παρασκευάσει ο Paul;
  • Τι θα θέλατε να φάτε μαζί μας;

Απαντήστε εδώ ή με email