Είμαστε σε δράση για πάνω από δύο μήνες τώρα. Παρασκευή μπύρας, πόσιμο μπύρας, ψήσιμο πίτσας και φλαμπέ τάρτας, παρασκευή και τηγάνισμα λουκάνικων με ξινολάχανο. Οι επισκέπτες μας είναι ευτυχείς που έχουν ένα ζυθοποιείο στη Λευκάδα και λατρεύουν την Paul’s Helles και την Paul’s Weissbier. Σχεδόν δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε με τη ζυθοποιία. Ο Paul παρασκευάζει τις Δευτέρες και τις Τρίτες με νερό από το Korpi. Αυτό κάνει την μπύρα μας ακόμα πιο υγιεινή! Τις ημέρες αυτές η μπυραρία είναι κλειστή. Στη συνέχεια, η μπύρα χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις, καλύτερα έξι εβδομάδες ή περισσότερο για να ωριμάσει. Σερβίρουμε τη φρέσκια νεαρή μπύρα ως Zwickelbier.
Η Matina κάνει το σέρβις. Θα ήμασταν χαμένοι χωρίς αυτήν. Έχει την εποπτεία και είναι ιδιοφυΐα στο ταμείο. Όταν το μαγαζί είναι εντελώς γεμάτο, οι τρεις μας, ο Paul, η Matina και η Marion, είναι αρκετά προβληματισμένοι, τότε δυστυχώς οι επισκέπτες μας πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.

Oktoberfest από 1 έως 3 Οκτωβρίου
Μπορείτε να περιμένετε τη φεστιβαλική μπύρα του Paul. Ζυμώνεται λίγο πιο δυνατή, σύμφωνα με την παράδοση του Oktoberfest του Μονάχου. Το φαγητό θα περιλαμβάνει χοιρινά κότσια, μισά κοτόπουλα, λουκάνικα σχάρας και φλαμπέ τάρτα. Ξεκινάμε στις 6μμ την Παρασκευή, το Σάββατο από τις 2μμ μέχρι το βράδυ και την Κυριακή από τις 12μμ μέχρι τις 5μμ είναι το ποτό και το φαγητό. Παρακαλούμε κάντε κράτηση αν θέλετε να έρθετε με περισσότερα άτομα: booking@thebrewery.gr.

Απλά έλα. Ανυπομονούμε να σας δούμε.
Ο Paul φτιάχνει bratwurst τις Παρασκευές σύμφωνα με τη συνταγή του θείου Jimmy. Έχει πολλούς οπαδούς τώρα και είναι ένα χτύπημα με ξινολάχανο. Οι καλεσμένοι ήθελαν ξινολάχανο ακόμη και τον πολύ ζεστό Αύγουστο. Δυσκολεύτηκα λίγο με αυτό.
Θα μας άρεσε πολύ αν πολλοί άνθρωποι έρχονταν με τις οικογένειές τους τις Κυριακές για φαγητό, όπως στο παρελθόν στο αγαπημένο μας Καφενείο στον Κάβαλο. Τις Κυριακές τρώμε σνίτσελ με πατατοσαλάτα, μερικές φορές ψητό χοιρινό ή γκούλας, και φυσικά φλαμπέ τάρτα και πίτσα.

Πάρτε μακριά
Μπορείτε να παραγγείλετε πίτσες και φλαμπέ τάρτες από το τηλέφωνο ή από το εστιατόριο και να τις πάρετε μαζί σας.

Μερικά ωραία σχόλια

We have just tasted the best weizen beer we ever had in our lives! And we had quite a few. The beer is fresh, citrusy but not sour. I have to admit it is a sad feeling to know that it will not get any better! Pizzas were also great! Thank you! 🙂

Incredible beer perfect “tart” everything was wonderful. It is worth your visit if you are on the island of Lefkada !!! (Original) Απίστευτη μπύρα άψογη “τάρτα” όλα ήταν υπέροχα . Αξίζει την επίσκεψη σας αν βρίσκεστε στο νησί της Λευκάδας!!!

Best experience! Incredible tasty wheat beer. Absolute must visit spot.

Ώρες λειτουργίας
Σεπτέμβριος:
Τετάρτη έως Σάββατο: 6 μ.μ. έως μεσάνυχτα
Κυριακή: 12 έως 17 h
Οκτώβριος (χειμώνας):
Παρασκευή, Σάββατο: 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα
Κυριακή: 12 έως 17 h